Betalingen


Betalen via onze webshop gaat altijd via een beveiligde SSL-verbinding.

U kunt kiezen uit 5 betaalmethoden:

iDEAL
De snelste manier om binnen Nederland te betalen en het verkort over het algemeen de levertijd omdat uw betaling meteen wordt verwerkt.

Creditcard
VISA is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt VISA bijna 150 miljoen kaarthouders.

PayPal
PayPal biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met je wallet.

Overboeking
Overboeking is handmatige bankoverschrijving op het moment dat voor u goed uitkomt. Voor diegene die geen iDEAL of PayPal betaling willen doen. Deze mogelijkheid vertraagt de levering over het algemeen met 1 a 2 dagen omdat de bestelling in behandeling wordt genomen zodra het bedrag op onze rekening is gestort. Houd er dus rekening mee dat de bestelling pas wordt verwerkt zodra de betaling binnen is.

Klarna
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.


Bedrijfsnaam : Fournituren.nl B.V.
KVKnummer : 78448743
BTWnummer : NL861402522 B01
Ibannummer : NL62 INGB 0000 1386 81
Bicnummer : INGBNL2A