Betaalinformatie

Betalen via onze webshop gaat altijd via een beveiligde SSL-verbinding.

U kunt kiezen uit 3 betaalmethoden:

iDEAL
De snelste manier om binnen Nederland te betalen en het verkort over het algemeen de levertijd omdat uw betaling meteen wordt verwerkt.

PayPal
Vooral voor onze buitenlandse klanten een ideale oplossing om veilig en snel te betalen.

BankTransfer
Banktransfer is handmatige bankoverschrijving op het moment dat voor u goed uitkomt. Voor diegene die geen iDEAL of PayPal betaling willen doen. Deze mogelijkheid vertraagt de levering over het algemeen met 1 a 2 dagen omdat de bestelling in behandeling wordt genomen zodra het bedrag op onze rekening is gestort. Houd er dus rekening mee dat de bestelling pas wordt verwerkt zodra de betaling binnen is. 

Creditcard
VISA is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt VISA bijna 150 miljoen kaarthouders.

AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor Fournituren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Fournituren.nl  betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Consumentenrecht
Als klant heeft u altijd recht op het niet-goed-geld-terug-garantie.
Voor standaard voorraad artikelen hanteren wij het algemene recht op 7 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u de bestelling ongedaan maken. Niet standaard voorraad en/of voor u op maat gemaakte artikelen zijn hiervan uitgesloten.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Naam            : Fournituren.nl B.V.
KVKnummer : 78448743

BTWnummer : NL861402522 B01
Ibannummer  : NL62 INGB 0000 1386 81
Bicnummer    : INGBNL2A