Verzendinformatie

  • 1-2 dagen levertijd
  • Gratis ruilen
  • Gratis retourneren
  • Verzendkosten €2,95 (boven €50,- aan orderwaarde geen verzendkosten)

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 2 werkdagen voor Nederland. Alle artikelen van uw bestelling worden in één pakket verzonden. Mocht het voorkomen dat één of meerdere artikelen op het moment van bestellen niet op voorraad zijn, worden deze artikelen zonder extra kosten nagestuurd. De verzending wordt verzorgd door PostNL of DPD. Voor het verwerken en verzenden van uw bestelling worden kosten in rekening gebracht. De verzendkosten bedragen €2,95 per bestelling. Het betreft een totaalbedrag voor de administratieve afhandeling, verpakking, transport en portokosten. Bij besteding vanaf €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Retourneren is gratis. Klik hier voor meer informatie

Buitenland

Wij verzenden alleen naar Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Het verzenden naar deze landen kost € 6,95 ongeacht de grootte van de bestelling.
Voor verzendingen naar andere landen graag vooraf via e-mail naar de mogelijkheden informeren op ons algemene e-mailadres : 
info@fournituren.nl
De levertijd van de bestelling naar het buitenland is afhankelijk van drukte bij depots in het buitenland. U kunt rekening houden met onderstaande levertijden volgens DPD.

België: 2-3 werkdagen
Duitsland: 2-4 werkdagen
Luxemburg 2-3 werkdagen