Drukknopen kopen

Al onze drukknopen, nestels en holnieten bestaan uit verschillende onderdelen die op een eenvoudige manier aan elkaar kunnen worden
gemaakt. Je gebruikt hier het liefst speciaal gereedschap en een kleine hamer voor. Wij verkopen eenvoudige drukknopen die op elk kledingstuk mooi zouden staan, maar ook specialistische drukknopen zoals drukknopen voor op bijvoorbeeld jeans. Onze mini drukknopen hebben een diameter van slechts 8mm terwijl onze grootste drukknopen een diameter van maar liefst 17mm hebben.  

Drukknopen bevestigen

Om drukknopen, holnieten en nestels te bevestigen bestaan er verschillende gereedschappen. In onze webshop verkopen wij een fijne selectie bevestigingsgereedschappen.  

Nestels voor jouw naaiprojecten

Ook onze nestels zijn in verschillende formaten te krijgen. Iedere nestel bestaat uit 2 delen die je in elkaar drukt zodat allebei de kanten netjes afgewerkt zijn. Bij ieder setje nestels zit de stempel inbegrepen. Ook de gebruiksaanwijzing is inbegrepen. Nestels zijn verkrijgbaar met een diameter van 4 tot 14mm. Het is afhankelijk van jouw project welke nestel het beste past bij jouw project. Nestels koop je in de kleuren zilver, brons, goud en zwart. 

Prym Colorsnaps gebruiken

De Colorsnaps van Prym zijn verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren. Deze drukknoopjes zijn perfect te gebruiken op broeken, truien, jassen, tassen en nog veel meer! De meeste Prym Colorsnaps zijn 12.4mm groot. Om ze te bevestigen heb je daarom Variotang 390 900 nodig en de stempel 673 115. De Prym Colorsnaps kunnen ook in combinatie met de Kamsnaptang gebruikt worden.  

Holnieten kopen

Onze holnieten komen in verschillende maten. De kleinste holnieten die je kunt kopen kunnen gebruikt worden op stoffen met een dikte van 3mm en de grootste holnieten kunnen gebruikt wordt op stoffen met een dikte van 9mm. Welk formaat jij nodig zult hebben voor jouw naaiproject is afhankelijk van de stof waar je mee werkt. Het middelste pinnetje van het holnietje moet lang genoeg zijn dat die volledig door de stof heen past. De hoger het pinnetje, des te dikker het gebruikte materiaal kan zijn. Let er op dat je het juiste gereedschap bij de hand houdt om de holnieten netjes te bevestigen.

Opnaaibare drukknopen

Onze opnaaibare drukkers zijn nog steeds ongelofelijk populair. Dat komt omdat opnaaibare drukknopen allerlei klusjes kunnen klaren en ontzettend eenvoudig zijn in gebruik. De opnaaibare drukkers van Prym komen in verschillende vormen en maten. Zelfs in de vorm van decoratieve vlinders of hartjes!
Opnaaibare drukknopen zijn niet alleen praktisch en handig, ze kunnen dus ook stijlvol zijn en zo elke outfit helemaal afmaken. Gebruik drukknopen van kunststof of met een matte afwerking voor ontspanningsoutfits en rosé kleurige of zilveren drukknopen voor nettere outfits.