Stijlvol naar de naailes!

Stijlvol naar de naailes!

Stijlvol naar de naailes!

Beginnen met naaien: Stijlvol naar de naailes

Als je begint met naaien, ben je meestal op zoek naar de meest praktische oplossingen. Je vraagt je af welke naalden het beste werken, welke liniaal het langst is en welke schaar het beste knipt. Niet gek eigenlijk. Je wilt natuurlijk de beste fournituren in huis hebben. Die fournituren zullen jou de beste start geven. Als je wat meer feeling met je naaimachine begint te krijgen, dan zul je merken dat je interesse begint te krijgen in andere fournituren. Wat dacht je van scharen met een mooi printje? Of linialen die allemaal bij elkaar passen? Speciaal voor de feestdagen zet ik mijn top 10 meest stijlvolle fournituren op een rijtje.

De tien stijlvolste fournituren

Met deze tien mooie fournituren, weet jij zeker dat je er op de naailes stijlvol bij loopt!

1. De Fiskar X Iittala lijn

  Deze stofscharen zijn geweldig! Ze komen in drie verschillende prints en hebben scherpe, roestvrijstalen bladen van hoge kwaliteit.

  2. De stoffen naaiboxen van Prym

  Als je al een poos naait, zul je merken dat je flink wat naaifournituren hebt verzameld. Wil je alles veilig bewaren op één plek? Dan raad ik de prachtige stoffen naaiboxen van Prym aan. Ze komen in allerlei verschillende prints en zijn makkelijk mee te nemen naar de les.

  3. Amann Mettler seizoenssets 

  Ik ben verliefd geworden op de seizoenssets van Amann Mettler. De kleuren zijn prachtig en passen zó goed bij elk seizoen. Deze seizoenssets zijn niet alleen een mooie toevoeging voor jouw eigen naaikist. Ze zijn ook perfect als cadeau voor de feestdagen.

  4. Vogel draaddoorhaler

  Soms wil het doorhalen van de draad niet helemaal lukken. Gelukkig zijn er heel veel verschillende draaddoorhalers. De leukste van ze allemaal is deze vogel draaddoorhaler. Schattig he!

  5. Magnetische speldarmband

  Ik raak tijdens het naaien constant mijn spelden en naalden kwijt. Niet gek ook want ik ben constant in de weer. Deze handige, gekleurde speldarmband is niet alleen bijzonder praktisch, maar ook heel stijlvol. Dankzij de magneet blijven al jouw spelden en naalden op één plek: om je pols!

  6. Sier biasbanden

  Biasbanden saai? Absoluut niet! Deze stijlvolle biasbanden komen in allerlei verschillende kleuren en prints. Mijn absolute favoriet zijn deze bloemetjes biasbanden

  7. Bobbin buddies

  Ik kan niet de enige zijn die telkens vergeet welk spoeltje nou precies bij welke klos garen hoort, toch? Deze Bobbin buddies zijn ontzettend handig ze komen ook in een paar vrolijke kleuren. 

  8. Mini persstrijkijzer

  Kijk dit schatje eens! Deze mini persstrijkijzer is ideaal om zomen, randen en banden mee te persen. Naast dat die heel eenvoudig is, is hij ook gewoon verschrikkelijk schattig. 

  9. Knopen van hout en kokos

  Ik ben dol op fournituren die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Deze knopen zijn niet gemaakt van kunststof, maar van hout en bamboe. De natuurlijke uitstraling die deze knopen hebben, zorgt er voor dat ze bij vrijwel ieder project passen.

  10. Handige needle twister

  Tot slot nog zo’n handige uitvinding voor al jouw naalden en spelden. Deze needle twister werkt als het ware als een lippenstift. De naalden blijven dankzij een magneet in de needle twister zitten. Draai je aan de twister? Dan komen de spelden en naalden omhoog.